Lid worden

Lijkt het je leuk om een muziekinstrument te bespelen? Of speel je al een aantal jaren een muziekinstrument. Dan is onze vereniging misschien een leuke hobby voor jou!

Wat hebben wij te bieden?

• orkesten waar je op een ontspannen manier muziek kunt maken met enthousiaste muzikanten;

• wekelijkse repetities onder leiding van een professionele dirigent;

• regelmatig optredens, die we zelf organiseren, of die we verzorgen op uitnodiging;

• verenigingsactiviteiten, zoals gezellig bijpraten aan de bar na afloop van de repetitie, een jaarlijkse barbecue e.d.

Maar hoe word ik nu lid?

Vondel kan nog steeds nieuwe, maar ook ervaren muzikanten gebruiken. De mogelijkheden zijn groot. Of je nu klarinet, trombone, hoorn, bariton, trompet of slagwerk wilt bespelen, alle instrumenten zijn welkom bij onze vereniging.

Als je bij Vondel muziek komt maken dan kun je muziekles volgen, deze worden verzorgd door de muziekschool  De nieuwe Veste in Breda. Via een lidmaatschap bij onze vereniging krijg je een korting van 25% op je lesgeld. Door de dirigent zal regelmatig worden bekeken wanneer je in het opstap- of leerlingenorkest van onze vereniging kan instromen.

Contributie:
We hanteren 2 verschillende contributieprijzen

per maand te weten:
leden < dan 18 jaar  € 6,50

leden > 18 jaar          € 12,50

huur instrument       € 5,--

De contributie moet je overmaken op rekening

nummer NL03RABO0320307581 tnv harmonie

vondel Breda

Lijkt het je een leuke hobby stuur dan een mailtje naar info@muziekverenigingvondel.nl

en dan gaan we samen de mogelijkheden voor jou bekijken.

35131c3d-2dd5-40bf-8314-b771293817c9.jfif